AROMA-TERAPI


Eteriska oljor har anväts i flera tusentals år. Deras påverkan på kroppen är djupgående. Stela muskler, torr hud, värk, sömnbrist, svårt att tömma tarmar o.s.v.. Detta kan vi med hjälp av eteriska oljor påverka till det positiva. I våra behandlingar används våran egen serie A Touch Of India vilken är en kroppsserie med massageoljor samt skrubb. Dessa produkter är endast för behandling och går ej att köpa.

HUDVÅRD


Ansiktsbehandlingar blir mer och mer populära. Här kan Du njuta och få exclusiva behandlingar med synliga resultat. Antingen ensam eller med en vän. Alla ansiktsbehandlingar ger omedelbart synliga resultat och är lyxiga för både kropp och sinne. Alla vill vi väl ha en hälsosam hud. Presic som en hälsosam kropp och själ. Att investera i sig själv gör att man orkar med vardagens alla gåvor. Älska Dig själv!

MASSAGE


Att gå med värk i kroppen kan sänka livskvaliteten och få oss att se negativt på det mesta. Massage jobbar förebyggande, uppbyggande och upplyftande. Mer massage till folket!

PRESENTKORT


Ge bort en upplevelse till någon Du tycker om. Någon som glömmer bort sig själv eller någon som förstår att ta hand om sig själv. Att få en behandling i present är mycket uppskattat och tyder på att man vill någon väl.