AVANCERAD HUDVÅRD

PRO POWER PEEL


Pro Power Peel är Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst.


60/30 Minuter

1195 kr/600 kr

DETOX-BEHANDLING


En utrensande ansiktsbehandling som rengör på djupet samtidigt som den avgiftar huden. En perfekt behandling när Du vill kickstarta en detoxkur för insidan!

70 Minuter

1250 kr

RETINOL-BEHANDLING


En antiage-behandling som jobbar på djupet. Den här behandligen är för Dig med mogen hud. Som vill reducera rynkor och jobba förebyggande mot rynkor och fina linjer. 

70 Minuter

1250 kr

KOLLAGEN-BEHANDLING


En behadling som stärker upp huden och hjälper till med kollagenbildningen. En antiage-behandling för Dig som känner att huden blivit slapp och vill ha mer spänst.

70 Minuter

1250 kr

GLOW SECRETS


Amazing glow! För Dig som vill ha extra glow/lyster. En riktig "rödamattan-look" ger denna behandling Dig. Perfekt innan festen.


40 Minuter

995 kr

MICRONEEDLING


Passar alla. Här används anpassade produkter för just Din hud. Pigmentering, acne ärr, rynkor/fina linjer, kosmetiska ärr, känslig hud o.s.v.. 

60 Minuter

1745 kr

DERMAPLANEPRO


Exfolierar huden samt tar bort de små ljusa fjunen i ansiktet. Passar perfekt för Dig som behöver en ordentlig exfoliering. Lämnar huden len och med en slät yta som är perfekt för makeup!

60 Minuter

1250kr