Om oss


Den bästa investeringen är i sig själv.

Vi erbjuder allt från kroppsbehandlingar till avancerade ansiktsbehandlingar. Massagen utförs med en unik teknik som har utformats under 12 år. Och har blivit en signaturbehandling på slongen. Ktroppsbehandlingarna är lyxiga och utförs med produkter från Janssen Cosmetics samt A Touch Of India (som är salongens egna märke). I ansiktsbehandlingarna används Dermalogicas smarta och effektiva produkter, där variationerna är nästintill, oändliga. I säsongsbehandlingarna används Janssen Cosmetics lyxiga trend editions, som hela tiden utvecklas och förnyas. det är behandlingar för Dig som vill ha lyx i livet!

JSkinClinic Uppsalas filosofi är #hudvårdärinteytligt. 

På salongen är vårt mål att Du kan slappna av och känna Dig som hemma. Samtidigt som Du upplever lyxiga, resultatinriktade behandlingar.  Allt i en mysig och härlig atmosfär. 


På hemsidan vill vi att Du skall kunna återkomma regelbundet för att upptäcka nyheter samt erbjudanden. Under flicken "extra" kommer erbjudanden och tävlingar att finnas. Bloggen är en plats för nyheter i branschen och tips samt råd för optimla hud- och kroppshälsa.

Auktoriserad SPA- och hudterapeut


Att ta hand om människor är något speciellt. Att se och följa människor på sin resa mot en hälsosammare hud och kropp, är något alldeles speciellt.


JSkinClinic Uppsalas filosofi är #hudvårdärinteytligt.