A TOUCH OF INDIA

Är salongens lyxiga kroppsbehandlingar. Med egna oljor. Oljeblandningarna är gjorda för avslappning och total närvaro av sinnet. Vilket betyder att Du under behandling kommer att vara helt avslappnad men sinnet närvarande. Om Du tänker Dig bort till det ställe där Du kan vara helt avslappnad och vara DIg själv, utan negativ påverkan från omgivningen. Vissa säger att det känns som om de flyter iväg, bort till en annan värld. En del är ute i skogen och plockar svamp eller bara promenerar. Känner hur skogen omsluter dem. Eller hur havets små, fina vågor omsluter deras fötter då de går vid strandkanten. Lukten och ljudet av hav, får dem att slappna av. Tänk Dig att ligga och få uppleva allt detta och samtidigt få bort spänningar i kroppen. En typ av meditation. 

Aromamassage med eteriska oljor från Indien. Dessa blandas i basolja. Ricinolja. Några droppar E-vitamin läggs till för en uppmjukande effekt på huden samt för naturlig konservering av oljorna. En skön massage med fokus på total avslappning.

Kroppsskrubb med rosa salt från Himalaya. En lyxig kroppsskrubb som avlägsnar dödahudceller, stimulerar blodcirkulationen, Ökar ämnesomsättningen och renar kroppen.

Koppning är en gammal metod för att minska värk i kroppen och för att "lyfta" huden. Rensning av slaggprodukter ökar och huden blir lenare och mjukare. Ibland kan detta vara en bra kombination i massge om musklerna är kompakta och konstant spända.